Hurra för litet pyre!!

Hipp hipp..visst är han hipp vårat lilla pyre..hela familjen vännerna och vi andra=) pyrets fanclub har ätit tårta men hur jag än försökte och smila in mig så lyckades jag inte för isa stal hela showen..pusskalas av sällan skådat slag med och utan tårta..små ungar är rätt kladdiga..uschiga och alldeles alldeles underbara.
Så nu har pyret officiellt blivit tre år, och tjejtjusare helt utan rädsla för tjejbaciller speciellt om dom kommer från isa.
Linda, Lina jag och Annorna=) Mormor och Sudd, Malin och Tilda har skapat ett separat tjejgäng och ska utan tvivel titta mello ikväll så killarna får hålla på med vad dom vill på övervåningen vi regerar nedervåningen och har laddat med godis, läsk, annat gott passande för en riktigt härlig mello kväll bara nu Måns vinner ¤ konkurrensen är ju knappast stenhård förutom Australien=) han sjunger som en gud...Måns oxå hälsar Lina.
Kram på Er alla mellofans men vi hoppas att kalaset för pyret bara var uppvärmning för vinstkalaset när Måns tar hem hela skiten som Sudd sa.

1 kommentar:

  1. Ska vi höras ikväll...nu sover lilla jag nämligen=) zzzzzzzzz=) barnfritt!!! Wow!

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att skriva!
Kram